Bine ați venit la Roche Foundation Medicine

Acest site nu își propune să ofere sfaturi medicale și/sau îndrumări pentru tratament. Este întocmit de Roche în calitate de partener al Foundation Medicine.

Vă rugăm să selectați o opțiune:

P2P Advice

Serviciul de consiliere personalizat (P2P Advice) este o platformă online care sprijină comunicarea și schimbul de cunoștințe între profesioniștii din domeniul medical, pentru a facilita procesul de decizie în ce privește tratamentul în urma testării Foundation Medicine.

În particular, vă puteți consulta cu specialiștii noștri (experți) încărcând rapoartele FoundationOne®CDx sau FoundationOne®Liquid CDx și oferind o scurtă descriere a cazului pacientului dumneavoastră, urmată de întrebarea cheie. Specialiștii nostri vor răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de trei zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că Serviciul de consiliere personalizat (P2P Advice) este furnizat în limba engleza, iar utilizarea serviciului este condiționată de acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare. Acest serviciu este deținut de Roche și operat de Accenture.